Zonnepanelen

Duurzaam geld verdienen!

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je direct na installatie zelf stroom opwekken. 

De panelen zijn met de huidige stroomprijzen ook nog eens heel snel terugverdiend. Ook fijn: je hebt geen onzekerheid meer over je stroomprijzen nu en in de toekomst! Als je zelf meer opwekt dan je verbruikt heb je niks meer met energietarieven en onzekerheid te maken!

Installatie Warmte zon

Wij werken alleen met A-merken en met Nederlandstalige monteurs! Maar het allerbelangrijkste: ons kundige en gecertificeerde montageteam heeft de tijd om vakwerk af te leveren. Onze werkwijze is uniek, geen haastwerk voor onze monteurs maar slechts 1 installatieklus op een dag per team zodat jij een (brand) veilige én beter presterende installatie hebt!

Offerte aanvraag

écht goed advies

We hadden het al even verteld maar Warmte Zon is écht anders. Niet alleen onze manier van veilig monteren met een unieke werkwijze en gediplomeerde monteurs, ons advies is ook écht anders. Wij adviseren dan ook gene producten waar we niet achter staan! Heb je bijvoorbeeld geen schaduwwerking op je dak, dan zul je ons nooit horen zeggen dat een micro-omvormer systeem een optie is. Regelmatig krijgen wij te horen van leveranciers dat de vragen die wij stellen niet eerder gesteld zijn, wij denken anders voor onze klanten wat uiteindelijk resulteert in het beste systeem.

terugverdientijd

Op dit moment is de gemiddelde prijs voor stroom volgens de onafhankelijke website: Overstappen.nl €0,40 per kWh. Let op: dit is de gemiddelde prijs dus er zijn aanbieders die daar onder zitten én boven. Wij gaan in onze berekeningen uit van de gemiddelde stroomprijs volgens deze onafhankelijke website. Met de huidige stroomprijzen is de terugverdientijd van een gehele zonne-energie installatie mét plaatsing binnen 3 maanden door Warmte Zon dan ook doorgaans in circa 4 á 5 jaar terug verdient. Wacht niet langer en vraag je offerte nu aan zodat je zo snel mogelijk kunt gaan besparen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-06 om 10.03.14_7b8c4bfc

Installatie binnen 3 maanden

Ondanks de huidige tekorten in de markt voor duurzame energie koopt warmte zon groot in. Wij zijn continu bezig met aanvulling van onze voorraad. Mede door onze goede inkoop en doordat wij de beschikking hebben over meerdere gediplomeerde installatie-teams hebben kunnen wij dan ook in veel gevallen na akkoord op de offerte een installatietijd waarmaken binnen 3 maanden.

Vraag dus nu nog je vrijblijvende offerte aan voor een Zonne-energie installatie en wij zorgen er na je akkoord voor dat het binnen 3 maanden opgeleverd kan worden!

A Merk Full black panelen

Bij Warmte zon werken wij écht alleen met A-merken. Merken die we al jaren kennen en waarvan de kwaliteit bewezen is.  Voor de zonnepanelen werken wij alleen met het allerbeste namelijk: Tier-1 Fabrikanten. Tier-1 betekend dat een zonnepanelen fabrikant behoort tot 1 van de circa 40 beste fabrikanten ter wereld voor zonnepanelen (toegekend door het onafhankelijke BLOOMBERG)

DMEGCfullblack

Onze klanten:

12 panelen te Hoogkarspel
Op een schuurdak hebben wij in hoogkarspel 12 zonnepanelen geïnstalleerd op 2 dakvlakken. 6 panelen op de ene zijde en 6 panelen op de andere zijde.
45 zonnepanelen bij 5 huizen in totaal
Voor een heel woonblok hebben wij per huis 9 zonnepanelen gerealiseerd, een totaal van 45 kunnen installeren.
16 zonnepanelen op Texel
ook op Texel hebben wij een klant kunnen verblijden met in totaliteit 16 zonnepanelen gestitueerd op het westen.
23 zonnepanelen te Grootebroek
Een Zuid-West opstellen van 23 panelen voor een klant geïnstalleerd te Grootebroek.
12 panelen op het zuiden Zuid-Holland
in Zuid-Holland hebben wij op een recreatiewoning 12 zonnepanelen kunnen realiseren.
8 zonnepanelen in Grootschermer
op het zuidwesten gericht hebben wij een installatie van 8 zonnepanelen te Grootschermer gerealiseerd.
Previous slide
Next slide

Op de website hebben we een klein overzicht van enkele installaties die we hebben opgeleverd voor onze klanten. Gelukkig hebben we veel meer klussen, maar daarom ook weinig tijd om dit toe te voegen op onze website. Wél wordt dit soms bijgewerkt op social media. Als je meer van ons dagelijkse werk zou willen zien, kijk op onze socials.

Monitoring

Natuurlijk zijn de zonne-energiesystemen die wij leveren en installeren voor onze klanten voorzien van de beste digitale ‘snufjes’. Als wij je installatie hebben opgeleverd kun je binnen enkele dagen via de website of app van de fabrikant zien wat je al hebt opgewekt. De nieuwigheid is er meestal snel vanaf maar als je echt fanatiek bent kun je de hele dag én per 5 minuten kijken wat je installatie opwekt. 

Zo kun je direct zien wat je besparing is!

Werkgebied

Warmte Zon is gevestigd in NOORD-SCHARWOUDE, Noord-Holland. Wij werken met name veel in onze eigen provincie, maar kunnen zeker ook installaties voorzien buiten Noord-Holland. Heel Nederland kunnen wij tot ons werkgebied rekenen. Dus wees niet teleurgesteld als je uit een andere provincie komt, wij kunnen je nog steeds helpen.