Gasloos

Verwarmen en verkoelen

Een van de meest duurzame manieren van dit moment om je woning te verwarmen, maar ook te verkoelen: De airco unit. De moderne airco units maken gebruik van een lucht-warmtepomp. Dat is een enorm energie-efficiënt apparaat dat dus niet alleen voor verkoeling kan zorgen maar ook voor verwarming.

Zeker voor woningen waar vloerverwarming of goede isolatie niet aanwezig is , is het gebruik van een Warmtepomp met boiler geen gepaste oplossing. Een warmtepomp met airco’s kan hier een perfecte oplossing zijn voor de veel gebruikte ruimtes om die te voorzien van airco-units die voornamelijk voor verwarming (en verkoeling) kunnen verzorgen. Zo kunnen de radiatoren uit én kan de CV alleen gebruikt worden voor warm water voorziening in de keuken of douche. Eventueel kunnen we je zelfs een oplossing adviseren waarbij de CV-ketel helemaal de deur uit kan en je volledig gasloos de toekomst in kunt.

Snel geïnstalleerd!

Warmte Zon is gecertificeerd installateur en werkt met een BRL 100 bedrijfscertificaat. Onze monteurs staan onder toezicht van onze technisch manager die zelfs in het bezit is van een F-gassen Categorie 1 diploma.

Niet alleen hebben onze monteurs kennis van Airco-units en de plaatsing daarvan, zeker zijn ze bekend met het elektrotechnisch gedeelte. In veel gevallen is er zelfs een gediplomeerd elektromonteur mee tijdens de installatie! Dat zorgt er dan ook voor dat de installatie soepel verloopt en dat we doorgaans gewoon in 1 dag de gehele installatie kunnen afronden. Zo beperken wij de overlast en kun je over het algemeen dezelfde dag nog gebruik maken van je installatie.

 

 

Vrijblijvende offerte Airco unit(s)

 

Vul onderstaand formulier in binnen slechts 2 minuten en wij gaan met je offerte aanvraag aan de slag.