Verwarming middels Zon

De Zon schijnt elke dag in meer of minder mate en is dan ook bij uitstek geschikt als verwarmingsmethode. Met een zonneboiler systeem profiteer je optimaal van de werking van de zon en voorziet de zon je van warm water in geheel je huis.

Gasloos verwarmen en koelen

Met een WTW, warmtepomp of luchtwarmtepomp systeem heb je de mogelijkheid gasloos te verwarmen op een zeer efficiënte manier. Veel systemen zijn zelfs geschikt om niet alleen te verwarmen maar ook verkoeling te brengen. 

Laadpaal

Verduurzaming en besparing geldt niet alleen voor woningen, bedrijfsobjecten en andere panden ook op het gebied van mobiliteit valt er veel te verduurzamen én besparen. Bij een hybride of volledig elektrisch voertuig kunnen wij ook bijstaan in levering en installatie van laadpaaloplossingen voor de particuliere en zakelijke markt!

Airco

Warmte Zon kan elke vorm van verwarming voorzien. Alleenstaand of in combinatie met andere productsoorten. Airco units kunnen ook een duurzame, gasloze, vorm van verwarming en verkoeling bieden. Met de steeds hoger wordende gasprijzen is een airco unit dan ook een zeer goede oplossing.